Kombi prevoz Beograd-Temišvar

Kombi prevoz putnika na relaciji Beograd – Temišvar i Temišvar – Beograd. Kombi prevoz Beograd-Temišvar je takođe usluga koju Land Tours nudi svojim stalnim ili novim putnicima. Kombi prevoz do Temišvara spada u vanlinijski saobraćaj bez određenog vremena polaska i dolaska, a vreme se dogovara sa putnicima ili organizovanm grupama putnika. Kombi prevoz do Temišvara organizujemo za putnike kao pojedince i za grupe putnika koji putuju kao turisti ili idu u šoping. Kombi prevoz Beograd-Temišvar se takođe vrši po principu prevoza od vrata do vrata, a za organizovane grupe koje idu u šoping možemo omogućiti i posebne uslove.

Cena karte u jednom pravcu je 30€.

Usluga kombi prevoza do Temišvara

Temišvar, kao jedan od najvećih gradova u Rumuniji, važi za šoping destinaciju u koju veliki broj građana putuje svake godine.
Blizina Temišvara omogućava da veoma brzo i po veoma povoljnoj ceni možemo prevesti putnike koji idu u obilazak ili šoping.
Kao i sve druge usluge kombi prevoza putnika, i kombi prevoz Beograd-Temišvar predstavlja udoban i bezbedan način putovanja. Dodatna pogodnost kombi prevoza je i u slobodi određivanja rute putovanja, kao i vremena i trajanja pauza. Kombi prevoz do Temišvara se odvija uglavnom ustaljenim rutama, putovanje nije dugo, a udobnost naših vozila će ga učiniti još prijatnijim.

Kako rezervisati kombi prevoz Beograd-Temišvar

Kombi prevoz Beograd-Temišvar i Temišvar-Beograd možete rezervisati samo jednim pozivom na broj telefona +381 61 2829 086. Pozovite i mi ćemo ubeležiti vašu rezervaciju za najbolji kombi prevoz iz Beograda do Temišvara.

Prema dogovoru ćemo organizovati preuzimanje prtljaga i putnika u unapred određeno vreme o čemu ćemo vas pravovremeno obavestiti. Vaše je samo da sačekate našeg vozača i krenete do svoje destinacije, odnosno željene adrese u Temišvaru.

Telefon (SRB)

+381 66 073 803

Email

infolandtours@gmail.com

Call Now ButtonPozovite odmah