Kombi prevoz Beograd-Sarajevo

Kombi prevoz Beograd-Sarajevo je usluga koju Land Tours nudi svim zainteresovanim putnicima. Kombi prevoz do Sarajeva spada u vanlinijski saobraćaj bez određenog vremena polaska i dolaska, a vreme se dogovara sa putnicima ili organizovanm grupama putnika. Kombi prevoz do Sarajeva organizujemo za putnike kao pojedince i za grupe putnika koji putuju na razne događaje ili u organizovanu posetu Sarajevu. Kombi prevoz Beograd-Sarajevo se vrši po principu prevoza od vrata do vrata.

Cena karte Beograd-Sarajevo u jednom pravcu je 30€.

Cena karte Beograd-Visoko u jednom pravcu je 50€.

Usluga kombi prevoza do Sarajeva

Kao i sve druge usluge kombi prevoza putnika, i kombi prevoz Beograd-Sarajevo predstavlja udoban i bezbedan način putovanja. Dodatna pogodnost kombi prevoza je i u slobodi određivanja rute putovanja, kao i vremena i trajanja pauza. Kombi prevoz do Sarajeva se odvija uglavnom autoputem. Na ovaj način se vreme putovanja skraćuje, a udobnost se podiže na viši nivo.

Kako rezervisati kombi prevoz Beograd-Sarajevo

Uslugu kombi prevoza Beograd-Sarajevo i Sarajevo-Beograd možete rezervisati samo jednim pozivom na broj telefona +381 61 2829 086. Pozovite i mi ćemo ubeležiti vašu rezervaciju za najbolji kombi prevoz iz Beograda do Sarajeva.

Prema dogovoru ćemo organizovati preuzimanje prtljaga i putnika u unapred određeno vreme o čemu ćemo vas pravovremeno obavestiti. Vaše je samo da sačekate našeg vozača i krenete do svoje destinacije, odnosno željene adrese u Sarajevu.

Povratna vožnja kombi prevozom Beograd-Sarajevo

Land Tours može, na zahtev putnika organizovati i povratnu vožnju. Svaki dolazak u Sarajevo znači i povratak u Beograd što možete iskoristiti. Kombi prevoz Sarajevo-Beograd se kao usluga podrazumeva. Princip rezervacije kombi prevoza Sarajevo-Beograd je isti. Dovoljno je da pozovete i rezervišete svoje mesto.

Telefon (SRB)

+381 61 2829 086

Telefon (BiH)

+387 66 380 386

Email

infolandtours@gmail.com

Call Now ButtonPozovite odmah